Brev till regeringen

Sådär! Som jag skrev i morse sprids min bok Operation Ökenolja via Pirate Bay. Det är dags att se vad IPRED håller för! Därför har jag författat ett kort brev till regeringen (pdf):

De två torrents som för tillfället ligger uppe är betitlade ”Sexpraktikan: Män i kvinnokläder” och ”Allt om hemorrojder”. I själva zip-filen finns dock mycket litet av detta: de innehåller bara kort information från Wikipedia i respektive ämne, en pdf-version av den bok jag skrivit och en kortfattad information om IPRED-frågan.

Jag hoppas förstås på ert stöd i detta. Vi är alla upphovsmän!

Micke
författare & entreprenör

Annonser

8 thoughts on “Brev till regeringen

 1. Lystring kamrater och andra som är i mot själva IPRED lagen, i kvällens Karlavagnen sr p4 är ämnet fritt, man får prata om vad man vill. sprid budskapet i etern till dom som inte är insatta i vad lagen gäller utan sväljer riksdagens/kultureliten/ å gammel medis lögner om vad det igentligen handlar om! IRPED ger privata aktörer större befogenheter än svenska polisen. som vanligt gäller att man är hövlig, låt motståndarna stå för kallabaliken.

  Tel: 099-110 80
  sms:722 50
  karlavagnen@sr.se

 2. Fantastiskt, Micke. Kul att se vad du sysslar med. Jag minns fortfarande Ung Vänsters årsmöte i Solna typ 2002.

 3. ”Av praktiska skäl tänker jag mig separata register för de hittills två olika torrents upphovsrättsbrotten har skett genom. Det ena registret skulle ha underrubriken ‘Sexuellt nyfikna abonnenter’, det andra ‘Abonnenter med känsliga sjukdomar'”

  LOL! Lysande sätt att sätta strålkastarljuset på det problematiska med den här lagen.

  Politikerna behöver förstå att samhället i princip avhänder sig kontrollen över register och att lagen påverkar allas integritet – inte bara fildelarnas.

 4. Fullkomligt briljant, Micke!

  Vänsterpartiet kommer att gå en ljus framtid till mötes, om den nya generationen är av samma kaliber som du.

  Om ni nu bara vågar överge den envetna högskattefilosofin, så kan ni nog locka mängder av väljare, även bland dem som inte gått på myten om att höga skatter bara drabbar de rika kapitalisterna.

  Att frihet á là (v) verkar betydligt aptitligare än dito á là (m) blir i alla fall alltmer uppenbart för var dag som går.

  Alice for president!

 5. Ping: Hemlig IPRED-praxis i Danmark « V, fildelning & upphovsrätt

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s